Liam Phillips a CÂŞTIGAT etapa a treia din Cupa Mondială de BMX Supercross



017 августа 2015
foto: zimbio.com

Liam Phillips este noul lider al Cupei Mondiale de BMX Supercross. Acest lucru a fost posibil după ce britanicul s-a impus în etapa a treia din circuit.

Etapa a treia din Cupa Mondială de BMX Supercross a avut loc în Suedia. Liam Phillips a avut un start perfect şi a preluat conducerea înainte de prima curbă a circuitului. Britanicul a mers apoi perfect, câștigând fără probleme cursa. Campionul Mondial din 2015, Niek Kimmann a avut o evoluție modestă, încheind cursa doar pe locul patru, neavând nicio șansă să-l ajungă pe Phillips.

O luptă incendiară s-a dat pentru locul doi între australienii Bodi Turner şi Sam Willoughby. Cei doi sportivi au luptat în spatele liderului până în ultima curbă, însă Turner a fost cel care a ocupat poziţia a doua.

Phillips a încheiat cursa în aproximativ 33 de secunde, iar acest succes i-a adus şi poziţia de lider în clasamentul general.

Următoarea etapă din Cupa Mondială de BMX Supercross va avea loc în orașul Santiago Del Estero, din Argentina, în perioada 5-6 septembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑