Steaua Bucureşti, UMILITĂ de Manchester City



017 августа 2016
FOTO: skysports.com
Steaua București și-a luat gândul de la Liga Campionilor. Formația bucureșteană a suferit acasă o înfrângere usturătoare cu 0-5 în prima manșă a disputei cu Manchester City din play-off-ul competiției.
În debutul meciului englezii au beneficiat de un penalty, însă Sergio Aguero nu a putut să-l învingă pe portarul Florin Niță.
City a continuat să pună presiune și a deschis scorul în minutul 13 prin David Silva.
Puțin mai târziu arbitrul a dictat încă o lovitură de la 11 metri în poarta Stelei, dar și de această dată Aguero nu a reușit să marcheze.
Mingea trimisă de el a ciupit bara transversală și a trecut peste poartă. Atacantul argentinian s-a revanșat până la pauză, când a dublat avantajul englezilor.

Gazdele nu s-au trezit nici în repriza secundă. Nolito a punctat pentru 0-3 în minutul 49, iar Aguero s-a revanșat pe deplin, el mai punctând de două ori, reușind astfel hat-trick-ul și stabilind rezultatul final.
Cel mai bun jucător din lotul roș-albaștrilor poate fi considerat Florin Niță, care a avut mai multe intervenții salvatoare.
Partida retur se va transforma într-o simplă formalitate și va avea loc în Anglia pe 24 august.
Chiar dacă, practic, și-a terminat parcursul în Liga Campionilor, Steaua va continua evoluția în cupele europene, urmând să joace în grupele Ligii Europei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑