Mustivar, alături de Astra la Zagreb: "Au o șansă mare să câștige!"



017 сентября 2014

 

**VIDEO** Mustivar, alături de Astra la Zagreb:

Adversari în Liga 1, Astra şi Petrolul fac front comun în Europa. Eliminaţi de Dinamo Zagreb în play-off, jucătorii lui Răzvan Lucescu le dau sfaturi rivalilor de la Giurgiu.

Astra va debuta în grupele Europa League împotriva croaţilor, joi, de la ora 20.00, în direct la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

"Astra are o șansa foarte bună să câștige acolo, pentru că este o echipă foarte bună. Am jucat cu Zagreb, și cu Astra, cred că echipa din Giurgiu are o șansă mare să câștige. Trebuie să pună Zagreb sub presiune, pentru că Dinamo are jucători de calitate. Dacă îi lasă să joace, nu poți să câștigi!", a declarat Sony Mustivar, jucătorul Petrolului.

"Dinamo este o echipă foarte bună, trebuie să joci în viteză și la intensitate maximă și să nu faci nici cea mai micaă greșeală, pentru că au foarte mare experiență. Chiar dacă ai impresia că tu controlezi partida, tot ei sunt mai periculoși", a afirmat Pablo de Lucas.

Şi Pandurii uită de rivalitatea cu Astra. Chiar dacă vor fi adversari etapa viitoare în campionat, gorjenii ţin şi ei pumnii echipei lui Daniel Isăilă, la primul meci în grupa D a UEFA Europa League.

"Sper să facă o partidă bună (n.n. Astra) și să aducă puncte pentru România", a spus Mihai Răduț. "Eu le doresc multă baftă, să câștige acolo! Pentru noi este foarte important că reprezintă România. Dacă Astra va da gol, cu siguranță se va întoarce cu un rezultat favorabil", a fost și opinia lui Dan Nistor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑