&SONDAJ Bale, Immobile sau Tevez? Votează cel mai frumos gol al serii în UCL



017 сентября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Bale, Immobile sau Tevez? Votează cel mai frumos gol al serii în UCL

16 formații au debutat marți seară în actuala ediție a grupelor UEFA Champions League și au oferit un spectacol pe cinste. În cele 8 partide disputate s-au marcat în total 23 de goluri, multe dintre ele fiind cu adevărat splendide.

digisport.ro a ales trei dintre ele și vă oferă posibiiltatea să-l votați pe cel care vă place cel mai mult. Reușitele au fost semnate de Gareth Bale (Real Madrid), Ciro Immboile (Borussia Dortmund) și Carlos Tevez (Juventus)

1. Carlos Tevez - Decarul lui Juventus a reușit o dublă în partida câștigată de italieni pe propriul teren în fața suedezilor de la Malmo. Argentinianul a închis tabela în minutul 90, când a transformat excelent o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri.

2. Ciro Immobile - Atacantul venit la Borussia Dortmund să-l înlocuiască pe Robert Lewandowski a deschis scorul în victoria nemților cu Arsenal după o cursă de 60 de metri în care a driblat doi fundași englezi și l-a învins pe Szczesny cu un șut la colțul lung

3. Gareth Bale - Galezul a finalizat cu gol o faza creată în viteză de superstarurile Realului în partida în care madrilenii s-au impus lejer, 5-1, cu FC Basel, pe Santiago Bernabeu.

VOTEAZĂ MAI JOS CEL MAI FRUMOS GOL AL SERII

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑