Real Madrid, mai tare ca United! Spaniolii i-au depășit pe englezi la numărul meciurilor din UCL



017 сентября 2014

**Real Madrid, mai tare ca United!** Spaniolii i-au depășit pe englezi la numărul meciurilor din UCL

Real Madrid și-a respectat blazonul de actuală deținătoare a trofeului Champions League și a pornit ca din pușcă în noua ediție a aceleiași competiții.

Elevii lui Carlo Ancelotti i-au spulberat pe elvețienii de la FC Basel, scor 5-1 (VIDEO&DETALII AICI), aceștia împăcându-se cu proprii fani după startul ratat din cadrul campionatului intern.

Dincolo însă de acest lucru, Real mai are și alt motiv de mândrie. Profitând de absența lui Manchester United din competiție, care de altfel nu a prins nici Europa League după aproape un sezon sub comanda lui David Moyes, spaniolii au devenit echipa cu cele mai multe meciuri disputate sub tutela Champions League! Partida cu FC Basel a reprezentat meciul cu numărul 201 în UCL, în condițiile în care United are până acum 200 de prezențe.

Totodată, reușita lui Gareth Bale, cel care a înscris cel de-al doilea gol din meciul cu Basel, este cea cu numărul 250 în drepturilor golurilor marcate de Real în Champions League în meciurile de pe teren propriu. 

Șirul premierelor nu se oprește aici, deoarece victoria cu Basel este cea de-a noua consecutivă în ultimele tot atâtea partide disputate pe Santiago Bernabeu. Succesul de marți seară reprezintă de fapt egalarea recordului precedent al madrilenilor, din perioada martie ’96-’decembrie 98.

La acest capitol, însă, cei de la United rămân lideri. Britanicii au înregistrat nu mai puțin de 12 victorii consecutive pe teren propriu în perioada septembrie 2006 – aprilie 2008. Spaniolii și-au luat însă revanșa în planul autogolurilor, deoarece au beneficiat pentru a 12-a oară de un asemenea “cadou”, în timp ce locul secund într-un asemenea clasament este ocupat de cei de la United.  

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑