Pus la zid pentru ratări, Welbeck a fost apărat de Wenger. "Se va descătușa!"



017 сентября 2014

 

Pus la zid pentru ratări, **Welbeck** a fost apărat de Wenger.

Arsenal a sperat să plece cu cel puțin un punct din deplasarea de la Dortmund, dar elevii lui Arsene Wenger au fost nevoiți să se întoarcă  în Anglia cu mâna goală. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-0 (VIDEO&DETALII AICI), iar unul dintre principalii responsabili pentru eșecul englezilor a fost găsit de mass-media britanice în persoana lui Danny Welbeck.

Atacantul care a fost adus de la Manchester United în ultima zi a perioadei de transferuri din această vară contra unei sume de 21 de milioane de euro a irosit mai multe oportunități împotriva vicecampioanei Germaniei, însă a fost apărat la final de antrenorul "tunarilor".

"Welbeck a fost periculos, dar a obosit în partea secundă, iar asta s-a văzut. Nu a reușită să finalizeze acțiunile pe care le-a avut, însă în rest a arătat bine pe teren. A fost activ și a respectat ce am stabilit. Mai are nevoie doar de un prim gol pentru a se putea elibera de presiune", a spus după meci Arsene Wenger.

Tehnicianul a recunoscut victoria gazdelor, spunând că echipa sa nu s-a prezentat așa cum se aștepta la primul meci din actuala ediție a Champions League:

"Cred că nu suntem încă la nivelul pe care ni-l dorim. Adversarii noștri au meritat victoria. Totuși, am avut și puțin ghinion, pentru că am primit foarte repede gol în debutul celei de-a doua reprize, iar de acolo a fost greu să mai revenim. Puteam să înscriem de mai multe ori". 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑