Moţi: "E dureros să pierzi în minutul 93! Maniera de joc ne dă încredere"



017 сентября 2014

 

**VIDEO** Moţi:

Ludogorets a pierdut de o manieră dramatică primul meci disputat în UEFA Champions League. Campioana Bulgariei a fost învinsă de Liverpool cu 2-1, pe Anfield Road, cu un gol primit în minutul 90+3 (VIDEO şi DETALII AICI).

Tristeţea este cu atât mai mare în rândul trupei lui Cosmin Moţi, cu cât Ludogorets reuşise să egaleze la 1 în minutul 90.

Fundaşul român vede partea plină a paharului şi afirmă că jocul prestat în Anglia îi dă speranţe pentru viitoarele partide din UCL. 

VIDEO 23 de goluri înscrise în prima zi din UEFA Champions League, ediţia 60. Rezultatele, rezumatele și marcatorii

"E greu să pierzi în minutul 93. Dar, sunt fericit pentru că am jucat bine, am făcut un meci bun. E dureros să pierzi în minutul 93, dar, în sfârşit, realizăm cum este în UEFA Champions League. Sperăm ca în următorul meci să ne reparăm toate greşelile şi să încercăm să jucăm mai bine. Maniera de joc ne dă încredere că putem face jocuri foarte bune în continuare", a declarat Cosmin Moţi, pentru UEFA.

Cosmin Moţi (29 de ani) a fost integralist în partida de pe Anfield şi l-a avut în marcaj pe Mario Balotelli, care a semnat prima reuşită a "cormoranilor" chiar de lângă fundaşul român.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑