Veste bună pentru naţionala de fotbal a României, dar proastă pentru cea a Ucrainei



017 октября 2013

 

Veste bună pentru naţionala României, dar proastă pentru cea a Ucrainei! FIFA a schimbat regula tragerilor la sorţi pentru barajul de calificare la Mondialul din 2014. Astfel, capii de serie nu joacă meciului retur pe teren propriu, iar acest lucru va fi stabilit, la fel, prin tragere la sorţi.

Capilor de serie nu li se va mai oferi posibilitatea de a juca returul barajului pe teren propriu. FIFA a schimbat această regulă pe ultima sută de metri, după ce naţionala Franţei a depus o plângere la forul mondial pentru faptul că nu a ajuns în lista celor puternici. Potrivit noii reguli, tragerea la sorţi va stabili nu perechile barajului, dar şi gazdele partidelor tur şi retur.

Capii de serie au fost desemnaţi pe datorită poziţiei în clasamentul FIFA din luna octombrie. Astfel, în această listă au ajuns Portugalia, Grecia, Croaţia şi Ucraina, care vor avea ca adversar una dintre celelalte echipe cum sunt Franţa, Suedia, România sau Islanda

Tragerea la sorţi pentru meciurile de baraj, din zona UEFA, va avea loc pe 21 octombrie, la Zurich, iar meciurile sunt programate pe 15 şi 19 noiembrie. Aceste partide vor desemna ultimele patru echipe din Europa care vor merge la Mondialul din 2014 din Brazilia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑