Mesajul lui Messi la 10 ani după debutul la Barcelona



017 октября 2014

 

**VIDEO** Mesajul lui Messi la 10 ani după debutul la Barcelona

Pe 16 octombrie 2014 s-au implinit 10 ani de la debutul oficial al lui Leo Messi la Barcelona (DETALII AICI), sub comanda lui Frank Rijkaard. În cele peste 400 de meciuri jucate pentru catalani jucătorul sud-american a marcat 361 de goluri și a devenit o legendă a formației de pe Camp Nou și a fotbalului mondial.

Messi e poate cel mai spectaculos fotbalist din lume și cu siguranță cele 21 de trofee câștigate alături de trupa de pe Camp Nou l-a făcut un adevărat idol pentru fanii echipei catalane. Singurul jucător cu 4 Baloane de Aur câștigate în carieră a ținut să le transmită un mesaj special celor care i-au fost alături în ultima decadă.

"Vreau să vă mulțumesc tuturor, familiei, prietenilor și tuturor colegilor pe care îi am și i-am avut în acești 10 ani. De asemenea, și antrenorilor cu care am lucrat în toată această perioadă. Mulțumesc pentru toată dragostea pe care am primit-o din prima zi și până în prezent. A fost o perioadă foarte frumoasă, sper că aceasta va continua. Îmi doresc să câștig cât mai multe trofee în tricoul Barcelonei și sper că o pot face împreună cu ceilalți colegi" a fost mesajul lui Messi la 10 ani de la primul său meci oficial în tricoul formației de pe Camp Nou.

Pentru argentinian urmează două partide extrem de importante, cu Eibar (acasă) și Real Madrid (deplasare), ambele transmise ÎN DIRECT de Digi Sport. Messi poate depăși un nou record. Cel al lui Zarra. Golgheterul lui Athletic Bilbao în anii 50 ai secolului trecut, a marcat în total 251 de goluri în 277 de jocuri de campionat.

Real Madrid-Barcelona, de sâmbătă, 25 octombrie, de pe Santiago Bernabeu, va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 19:00.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑