FRF va primi 400.000 de euro de la Pițurcă! Cât va încasa fostul selecționer al României în Arabia Saudită



017 октября 2014

**FRF va primi 400.000 de euro de la Pițurcă!** Cât va încasa fostul selecționer al României în Arabia Saudită

La 58 de ani, Victor Pițurcă se pregătește pentru prima experiență în străinătate, urmând să o pregătească pe Al-Ittihad.

În cele din urmă, Federația Română de Fotbal se va alege cu 400.000 de euro de pe urma plecării lui Pițurcă, cele două părți ajungând la un acord în cursul zilei de joi. Această sumă nu ar trebui să fie o problemă pentru fostul selecționer al României. Victor Pițurcă va încasa 4,5 milioane de euro într-un an și 7 luni, bani din care își va plăti și staff-ul.

Așa cum a anunțat Digi Sport la sfârșitul lunii septembrie, la formația Al-Ittihad Pițurcă îl va antrena și pe fiul său, Alexandru, ajuns la 30 de ani (DETALII AICI), din staff-ul tehnic urmând să facă parte și oamenii care l-au ajutat pe antrenorul român la echipa națională: Eugen Neagoe, Valeriu Răchită, Gabi Boldici, Martin Tudor și preparatorul Marius Dima.

Victor Pițurcă va pleca spre Arabia Saudită în cursul zilei de miercuri, pentru că problema vizelor nu a fost rezolvată deocamdată. Dacă totul va decurge normal, acesta va debuta pe banca lui Al-Ittihad pe 25 octombrie, când este programat duelul cu Al Nassr.

Pe 1 decembrie, de ziua României, Pițurcă are meci cu echipa lui Reghecampf, Al Hilal (DETALII ȘI VIDEO AICI). Campionatul din Arabia Saudită se va încheia în luna aprilie.

Victor Piţurcă a condus selecţionata României în 96 de meciuri, pe parcursul a trei mandate, înregistrând în total 53 de victorii, 23 de egaluri şi 20 de înfrângeri.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑