Derby românesc în Arabia Saudită: Pițurcă și Al Ittihad dau piept cu Reghe și Al Hilal de Ziua României!



017 октября 2014

 

**Derby românesc în Arabia Saudită:** Pițurcă și Al Ittihad dau piept cu Reghe și Al Hilal de Ziua României!

Românii ţin capul de afiş în campionatul Arabiei Saudite. Victor Piţurcă şi Laurenţiu Regehcampf se vor duela în cel mai tare derby al campionatului pe 1 decembrie, de ziua României.

Pe Victor Pițurcă, instalat deja la Al Ittihad, îl aşteaptă un sezon de foc. Cel mai aprins derby al Arabiei Saudite e împotriva lui Al Hilal, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Cei doi români vor avea meci direct în campionat pe 1 decembrie.

„Aoleu, mor de frică! Avem pe 1 decembrie meciul cu Al Ittihad și mai jucăm și în Cupa Regelui, dar nu se știe data încă”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf, în direct la emisiunea Digi Sport Special.

Reghecampf îl avertizează pe fostul selecţioner că nu va avea viaţă uşoară la noua echipă. Al Ittihad are deja 5 victorii consecutive în cupă şi campionat. Pițurcă va fi plătit, împreună cu tot staff-ul, cu 4,5 milioane de euro, pentru un an şi 7 luni de contract.

„Va ajunge la o echipă puternică din Arabia Saudită. Va încerca să câștige campionatul și la echipa de aici. Al Ittihad stau bine, sunt pe primul loc, la egalitate de puncte cu Al Nasr. Noi suntem la două puncte în spate, suntem la început. Ei au ieșit din Liga Campionilor Asiei, de asta l-au schimbat pe antrenor”, a mai spus Reghecampf.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑