Naţionala de juniori a Italiei nu a lăsat nicio şansă celei din Moldova. Tricolorii mici au pierdut meciul cu 0-3



017 октября 2014
Foto: moldova.sports.md

Naţionala de juniori a Italiei nu a lăsat nicio şansă selecţionatei similare a Moldovei în turneul de calficare pentru EURO 2015. "Tricolorii" mici au pierdut meciul de la Vadul lui Vodă cu 0-3. Toate cele trei goluri au fost marcate de juniorii clubului AC Milan. Scorul a fost deschis în minutul 31, când arbitrul polonez Tomasz Musial a dictat un penalty pentru un fault în careu. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de căpitanul Andres Llamas.

Celelalte două reuşite, italienii le-au marcat în repriza a doua. În minutul 51, Musial a mai arătat o dată spre punctul cu var pentru faultul lui Vlad Oprea, iar Patrick Cutrone a dus scorul la 2-0. Peste doar un minut, Oprea a mai văzut un galben şi a fost eliminat, iar italienii au profitat rapid de superioritatea numerică. Acelaşi Cutrone a realizat dubla în minutul 67, stabilind şi scorul final.

"Sunt fericit că am putut ajuta echipa cu două goluri. Suntem o echipă unită şi am obţinut o victorie importantă. Mă bucur şi pentru Milan, care are atâţia jucători la naţională şi care au marcat toate golurile meciului", a zis atacantul Patrick Cutrone.

"La etapa actuală noi nu suntem gata să jucăm cu o echipă cum este Italia. Ei sunt mai rapizi, mai tehnici, mai puternici. Am făcut multe greşeli neforţate. Nu am fost pregătiţi să întâlnim un astfel de adversar", a spus selecţionerul Moldova U-17, Vadim Boreţ.

După două etape, Moldova ocupă locul trei în clasamentul Grupei a treia, cu un singur punct. Echipa lui Vadim Boreţ este obligată să câştige ultimul meci, cu Armenia, pentru a spera la calificarea în runda de elită. Asta pentru că în următoarea etapă se califică primele două clasate din fiecare grupă şi cele mai bune cinci clasate de pe locurile trei din toate cele 13 grupe. Partida cu armenii va avea loc luni, la Vadul lui Vodă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑