Burleanu nu i-a rămas dator lui Sandu: ”Este un personaj care și-a tras prime la necalificare!”



017 октября 2014

 

**VIDEO** Burleanu nu i-a rămas dator lui Sandu: ”Este un personaj care și-a tras prime la necalificare!”

Răzvan Burleanu nu s-a decis încă asupra viitorului selecționer (DETALII AICI și VIDEO), dar în schimb a continuat războiul declarațiilor de la distanță cu Mircea Sandu.

Victor Pițurcă, selecționer al României este deja istorie. După ce acesta a explicat într-o conferință de presă motivul pentru care a plecat de la cârma echipei naționale (DETALII AICI și VIDEO), a venit și rândul lui Răzvan Burleanu să comenteze pe seama acestui subiect.

Actualul președinte al FRF n-a lămurit cine va fi succesorul lui Pițurcă, dar, în schimb, a ținut să țină viu războiul de la distanță cu actualul președinte de onoare de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu.

”Este un moment important al fotbalului românesc și am văzut că oameni precum Mircea Sandu se grăbesc să-l afecteze, să semene discordie și otravă.

Îl sfătuiesc pe Mircea Sandu să-și vadă de treburile domniei sale și de drumurile pe care le are la DNa, și să fie mult mai atent la temele pe care trebuie să și le facă atunci când este chemat să dea cu subsemnatul în fața procurorilor.

Mircea Sandu să ne lasă în pace pentru că avem treabă și ne-o facem bine. Îi transmit că nu ne ating lăturile dumnealui, pe care le aruncă în strada mare, face asta, probabil, din lipsă de ocupație.

Este un personaj care și-a tras prime de necalificare pe seama dramei unei națiuni întregi”, a spus Burleanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑