Nationala Romaniei a ramas fara antrenor: Victor Piturca a ales banii din Arabia Saudita



017 октября 2014

Nationala Romaniei a ramas fara antrenor. Victor Piturca si-a reziliat contractul cu Federatia Romana de Fotbal si a ales banii din Arabia Saudita. Favorit la postul de selectioner la nationala este acum Cosmin Contra.

 

Nici macar o secunda nu a stat pe ganduri Victor Piturca in negocierile cu gruparea din Arabia Saudita, Al-Ittihad. Imediat dupa ce s-a intors din Finlanda, unde a avut meci cu nationala Romaniei in care a castigat cu 2 la 0, Piturca s-a intalnit cu reprezentantii clubului Al-Ittihad, si cele doua parti au ajuns rapid la o intelegere. 4 milioane de dolari va primi fostul selectioner al Romaniei pentru 1 an si 7 luni de contract cu Al-Ittihad.

 

Odata cu Victor Piturca, pleaca de la nationala si intregul sau staff tehnic. O parte dintre colaboratorii sai, il vor urma si in Arabia Saudita. Victor Piturca s-a inteles si cu sefii de la Federatia Romana si contractul a fost reziliat pe cale amiabila. Piturca este selectionerul cu cele mai multe meciuri pe banca tehnica a nationalei Romaniei. 96 partide are „Satana” - asa cum este poreclit in Romania, in cele trei mandate ale sale. Presedintele Federatiei Romane, Razvan Burleanu, a anuntat deja o conferinta de presa pentru luni, la ora 12, la Casa Fotbalului.

 

Cel mai probabil, atunci va fi anuntat oficial si numele viitorului selectioner. Favorit este Cosmin Contra, care este acum antenor la echipa spaniola Getafe. In cursa mai sunt Boloni si Olaroiu, dar si doi antrenori straini, Zenga si portughezul Paulo Duarte.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: nationala romaniei, victor piturca, antrenor,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑