HCM Baia Mare - MKS Lublin 30-25. Debut cu dreptul în grupele Ligii Campionilor! do Nascimento, 6 reușite



017 октября 2014

 

**VIDEO** HCM Baia Mare - MKS Lublin 30-25. Debut cu dreptul în grupele Ligii Campionilor! do Nascimento, 6 reușite

Debut perfect pentru HCM Baia Mare în grupele Champions League. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, handbalistele antrenate de Costică Buceschi au învins campioana Poloniei, MKS Lublin.

HCM a intrat mai greu în meci şi i-a permis adversarei să preia controlul. Szucs le-a adus pentru prima dată pe băimărence în avantaj abia în minutul 26, scor 12- 11. Campioana României a mai înscris de patru ori până la pauză şi a primit un singur gol, 16-12.

Scenariul s-a schimbat în actul secund. Baia Mare a condus de la un capăt la altul şi a câştigat cu 30-25. Alexandra do Nascimento,campioană mondială cu Brazilia, a fost principala marcatoare pentru HCM, cu 6 reuşite. Săptămâna viitoare, echipa lui Costică Buceschi va juca, în deplasare, pe terenul campioanei Franţei, Metz, LIVE la Digi Sport.

Paula Ungureanu, mai mult rezervă împotriva polonezelor, a declarat la final: "Întotdeauna începutul este mai greu, am început mai greu, e bine că am terminat frumos. Am reușit să ne montăm și să obținem o victorie frumoasă și asta e cel mai important".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑