Luis Suarez, cel mai bun marcator din Europa. Atacantul de la FC Barcelona a primit Gheata de Aur



017 октября 2014

Atacantul de la FC Barcelona, Luis Suarez a primit Gheata de Aur - pentru cel mai bun marcator din Europa. Sezonul trecut a fost unul fenomenal pentru Suarez, cand a marcat de 31 de ori pentru Liverpool, in campionatul Angliei. El a primit trofeul de la fostul sau antrenor, cel care l-a convins in 2011 sa se transfere de la Ajax la Liverpool.

 

Luis Suarez a primit aseara Gheata de Aur, oferita de Organizatia Publicatiilor Sportive din Europa, dupa ce a marcat cele 31 de goluri in tricoul lui Liverpool. Transferat in aceasta vara la Barcelona pentru 91 de milioane de euro, Suarez nu a fost uitat de fosta echipa, la evenimentul organizat la Barcelona.

 

Atacantul a primit premiul de la Kenny Dalglish, fostul sau antrenor de la Liverpool. Totodata el a fost felicitat printr-un mesaj video si de catre capitanul cormoranilor, Steven Gerrard. Pe langa faptul ca este unul dintre cei mai valorosi atacanti din lume, Luis Suarez este cunoscut si pentru ca ... isi musca adversarii. In vara, Comisia de Disciplina a FIFA l-a suspendat 9 meciuri dupa ce l-a muscat de umar pe fundasul italian Giorgio Chiellini, la Cupa Mondiala.

 

In pofida acestor ”pacate”, uruguayanul a fost transferat in vara la Barcelona, pentru care ar putea debuta pe 25 octombrie, in meciul cu rivala Real Madrid.Suarez nu este singurul care a cucerit Gheata de Aur pentru sezonul trecut. Si starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a marcat de 31 de ori, insa diferenta dintre ei este faptul ca Suarez nu a marcat niciunul dintre cele 31 de goluri din penalty, in timp ce portughezul a marcat de 6 ori de la punctul cu var. Ronaldo va fi premiat pentru aceasta performanta la o ceremonie separata, la Madrid, pe 6 noiembrie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: gheata de aur, barcelona, Luis suarez,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑