EXCLUSIV Lung jr și Găman au admirat cele patru trofee ale Cupei Mondiale cucerite de Italia



 

**VIDEO EXCLUSIV** Lung jr și Găman au admirat cele patru trofee ale Cupei Mondiale cucerite de Italia

Pentru a promova cât mai bine meciul amical cu România, italienii au expus la Bologna cele patru trofee ale Cupei Mondiale câștigate de-a lungul timpului de ”Squadra Azzurra” (1934, 1938, 1982 și 2006).

În afara suporterilor italieni, trofeele au fost admirate și de fanii români stabiliți în Italia sau veniți la studii în Bologna, precum și de doi dintre fotbaliștii echipei naționale.

Partida de la Bologna va începe la ora 21:45, marți, și va fi transmis în format live text pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Silviu Lung jr (26 de ani) și Valerică Găman (26 de ani), însoțiți de o echipă Digi Sport, nu au vrut să rateze acest moment, astfel că au profitat de timpul liber pentru a se deplasa la muzeu.

”Suntem mândri că Italia a câștigat patru Cupe Mondiale. Sperăm ca și România să câștige măcar unul”, a spus unul dintre fanii prezenți la eveniment.

Tricolorii ar putea profita și de faptul că Antonio Conte va folosi rezervele în amicalul cu noi. Până acum, am mai învins de două ori "squadra azzura”, însă doar o dată într-un meci oficial, acum 32 de ani, scor 1-0, prin golul marcat de Boloni. Atunci, Italia era campioana mondială en-titre.

În amicalul de la Bologna, jucătorii celor două naţionale vor purta banderole negre, în semn de doliu pentru victimele atentatelor de la Paris, dar şi pentru cele din clubul ”Colectiv”. În plus, tricolorii vor îmbrăca tricouri speciale. Înainte de startul partidei se va ține un minut de reculegere.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑