De râsul găinilor! Moldova şi-a dat două goluri în propria poartă în meciul cu Cehia



 

Autogoluri bizare în partida Moldova - Cehia din preliminariile Campionatului European de tineret. Selecţionata ţării noastre a fost învinsă cu 1-3, iar Rozgoniuc şi Havel au înscris câte o dată în propria poartă goluri stupide.

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit a doua înfrângere consecutivă în preliminariile Campionatului European din 2017. Echipa pregătită de Dănuţ Oprea a fost învinsă pe teren propriu de Cehia cu scorul de 3-1.

Selecţionata ţării noastre a preluat conducerea în minutul 13, după un autogol de generic al lui Milan Havel.

Oaspeţii au egalat la finalul primei reprize, după golul marcat de Tomas Soucek. În minutul 53, fundaşul naţionalei Moldovei, Artiom Razgoniuc a înscris şi el în propria poartă.

Cehia a stabilit scorul final în minutul 81, prin Antonin Barak.

"Ca şi în meciul precedent am pierdut din cauza că nu am fost concentraţi la fazele fixe. Din păcate este o bubă a noastră. Cu părere de rău foarte greu facem faţă la fazele fixe. O să trebuiască să lucrăm mult mai mult. Trebuie să fim mult mai concetraţi pentru că un meci se poate pierde sau câştiga doar după fazele fixe", a spus antrenorul Moldova U-21, Dănuţ Oprea. 

"Un moment important s-a produs în prima repriză, când am egalat. În general, acesta a fost un moment cheie, care a influienţat rezultatul final", a spus antrenorul Vitetslav Lavicka. 

Selecţionata de tineret a Moldovei este pe ultimul loc în grupa preliminară, cu patru puncte acumulate în cinci meciuri, iar Cehia ocupă locul doi, cu opt puncte.

Tinerii tricolori vor juca următorul meci din preliminariile Campionatului European în luna martie a anului viitor. Pe 26 martie, Moldova va întâlni pe teren propriu liderul grupei, Belgia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑