"Vom face tot posibilul pentru Moldova!" Ştefan Stoica, pregătit pentru amicalul cu Azerbaidjan



Foto: publika.md

Azerbaidjan este un adversar bine cunoscut pentru reprezentativa ţării noastre. Tricolorii au mai jucat până acum cu azerii de opt ori. Cea de-a noua partidă directă va avea loc în această seară la Baku. 

Naţionala noastră a obţinut trei victorii în faţa azerilor, iar patru meciuri s-au încheiat la egalitate. Reprezentativa Azerbaidjanului s-a impus doar o dată în faţa tricolorilor.

În cele opt întâlniri de până acum, niciuna din echipe nu a învins în deplasare.

"O să încercăm să facem tot posibilul pentru Moldova. Cred eu că este lucrul cel mai important să ne dăruim în teren. Ei trebuie să dea în teren tot ce au mai bun şi să obţinem acolo un rezultat bun", a declarat selecţionerul Moldovei, Ştefan Stoica.

În prezent, selecţionata azeră este cu 39 poziţii mai sus decât Moldova în clasamentul FIFA.

Naţionala de Azerbaidjanului este pregătită de fostul jucător al echipelor Real Madrid şi Barcelona, Robert Prosinecki. Acesta a convocat pentru meciul cu Moldova 22 de jucători, dintre care doar trei evoluează la cluburi de peste hotare.

Ucraineaul Pavlo Paşaev, de la Metalurg Zaporojia, şi neamţul cu origini din Turcia, Tugrul Erat, de la Fortuna Dusseldorf, sunt fotbaliştii naturalizaţi de azeri.

Partida amicală dintre Azerbaidjan şi Moldova se va juca în această seară, pe stadionul Olimpic din Baku. Meciul va fi arbitrat de georgianul Lasha Silagava.

Azerbaidjan nu a mai obţinut nicio victorie din luna martie, iar Moldova nu a învins din mai 2014.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑