Leicester City a făcut un pas greşit în lupta pentru primul titlu în Campionatul Angliei



Leicester City a făcut un pas greşit în lupta pentru primul titlu din istorie în Campionatul Angliei. Echipa pregătită de Claudio Ranieri a încheiat la egalitate meciul cu West Ham, scor 2-2

Atacantul lui Leicester City, Jamie Vardy a deschis scorul în minutul 18 al partidei cu West Ham United.

Vardy a ajuns, astfel, la 22 de goluri în actualul sezon, egalându-l pe Harry Kane în fruntea clasamentului golgheterilor.

Acelaşi Vardy și-a lăsat echipa în zece oameni în repriza secundă, fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben.

West Ham a profitat de superioritatea numerică şi a întors rezultatul. Andy Carroll a egalat în minutul 84 din penalty, iar peste două minute

Aaron Cresswell şi-a adus echipa în avantaj după un șut superb din voleu.

”Vulpile” au reușit să smulgă un punct în extremis în prelungiri după ce Leonardo Ulloa a transformat un penalty.

Leicester rămâne lider şi are un avans de opt puncte faţă de a doua clasată Tottenham. Spurs ar putea micşora avansul dacă va învinge luni Stoke City.

Într-un alt meci din etapa a 34-a din Premier League, Liverpool s-a impus în faţa formaţiei Bournemouth cu scorul de 2-1. Cormoranii au marcat golurile la finalul primei reprize prin Roberto Firmino şi Daniel Sturridge. Gazdele au redus din diferenţă în prelungiri prin Joshua King.

Liverpool a rămas pe locul opt şi este la două puncte de locul care asigură calificarea în cupele europene.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑