Ronaldo e aproape de titlul de golgheter în La Liga, dar Real a ratat total sezonul



 

**VIDEO** Ronaldo e aproape de titlul de golgheter în La Liga, dar Real a ratat total sezonul

Barcelona a cucerit duminică seara titlul în La Liga, după victoria la limită, 1-0, de pe terenul lui Atletico. Real a ratat total sezonul și se mulțumește doar cu titlul de golgheter pe care Ronaldo e aproape să-l câștige.

Portughezul a reușit o triplă la Barcelona, în victoria cu Espanyol, 4-1, dar succesul nu mai ajută cu nimic echipa sa, care termină pe doi în campionat. Ronaldo a ajuns la 45 de goluri în campionat și doar o minune îl poate ajuta pe Messi, 41 de goluri, să obțină primul loc în clasamentul marcatorilor.

Cristiano a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria Realului, cu 310 goluri, și de asemenea l-a egalat în acest sezon pe Aduriz, de la Bilbao, la numărul de goluri care au deschis scorul într-o partidă, 12.

Cifrele nu pot face însă uitat acest sezon în care au fost ratate toate obiectivele, în vreme ce rivalii catalani pot obține tripla. Aceștia sunt calificați și în finala Cupei Spaniei și în finala UEFA Champions League.

De remarcat și faptul că în ultimele șapte sezoane, a doua perioadă a lui Florentino Perez ca președinte al Realului, s-a câștigat doar un titlu în La Liga, două Cupe și o dată UEFA Champions League, fiind cheltuite 750 de milioane de euro pe transferuri.

Totodată, un singur titlu în ultimele șapte sezoane în contul Realului e cea mai slabă serie din istoria clubului după cea dintre anii 1934 – 1953 (campionatul a fost întrerupt atunci 3 ani), când Real n-a cucerit titlul 17 sezoane consecutiv.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑