"Bătaie" pe Ochoa, mexicanul care a făcut minuni cu Brazilia! Portarul e dorit de Arsenal, Liverpool şi Marseille



campionat mondial 2014**

Guillermo Ochoa poate da lovitura carierei la 28 de ani. Omul care a impresionat la Ajaccio a avut o prestație fantastică marți seara, când a închis poarta Mexicului împotriva Braziliei, într-un meci încheiat la egalitate, scor 0-0 (VIDEO AICI).

O bună parte a presei din Anglia susține că Ochoa își va găsi repede echipă, după despărțirea de fosta echipă a lui Adrian Mutu, Ajaccio, iar lupta pentru semnătura portarului se anunță una extrem de interesantă.

În momentul de față, Arsenal și Liverpool sunt în pole-position pentru transferul lui Ochoa, care își dorește neapărat să facă pasul spre o echipă din UEFA Champions League.

Din Franța, a apărut și interesul celor de la Marseille, dar este greu de crezut că Olympique poate să se lupte cu cele două forțe din Premier League, chiar dacă portarul a afirmat că îl atrage în continuare Ligue 1.

></p><p>În sezonul trecut, Arsenal s-a bazat pe polonezul <strong>Wojciech Szczesny</strong>, în timp ce Liverpool l-a avut în poartă pe <strong>Simon Mignolet</strong>.</p><p>Integralist pentru echipa lui <strong>Brendan Rodgers</strong> în Premier League, belgianul a primit însă 50 de goluri, mult mai multe decât celelalte echipe de top, precum Man. City (37), Chelsea (27), Arsenal (41), Everton (39) și chiar Man. United, care a terminat pe locul 7, cu 43 de goluri încasate.</p><p><span style=37 este numărul meciurilor în care a apărat Ochoa la Ajaccio, în sezonul trecut din Ligue 1. Mexicanul a terminat însă pe ultimul loc în Franța și a primit 72 de goluri, cele mai multe din campionat

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑