EXCLUSIV Țucudean nu regretă revenirea la Dinamo: ”Mi-am reintrat în mână, m-am copt”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Țucudean nu regretă revenirea la Dinamo: ”Mi-am reintrat în mână, m-am copt”

George Țucudean este mulțumit de randamentul său în tricoul roș-albilor, spune că și-a reintrat în mână și că acum este copt pentru a face față și la echipe cu alte pretenții, peste cele ale bucureștenilor.

Aflat departe de tumultul Capitalei, acasă, la Arad, George Țucudean își petrece vacanța alături de familie. Internaționalul român, în vârstă de 23 de ani, a acceptat să acorde un interviu doar pentru Digi Sport, în care vorbește despre reîntoarcerea în Liga 1, dar și despre insolvența roș-albilor.

”Mi-am făcut treaba la Dinamo, am jucat aproape în toate meciurile, iar când am făcut-o, am făcut-o cu inima pentru clubul la care am jucat. Mi-a prins bine această reîntoarcere, pentru că mi-am reintrat și eu în mână, m-am copt”, a spus Țucudean, care n-a mai continuat la Dinamo, pentru că roș-albii n-au avut de unde să achite cei 800.000 de euro pe care belgienii de la Standard Liege i-au cerut în schimbul atacantului.

Țucudean a vorbit, mai apoi, și despre actuala situație financiară de la clubul bucureștean.

”Este frustrant ca un club de talia lui Dinamo să ajungă în situația asta. Cel mai greu este pentru jucători, mai ales pentru cei ce au fost învățați să lupte pentru obiective mari, care erau obișnuiți cu Europa.

Așa că, în aceste condiții, nu știu cât vor mai rămâne acolo, cât vor mai rezista din punct de vedere psihic”, a spus Țucudean pentru Digi Sport.

7 goluri a marcat Țucudean sezonul trecut pentru Dinamo în cele 22 de partide disputate în tricoul roș-albilor


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑