Transfer bombă la Sheriff Tiraspol! Campioana Moldovei a semnat cu atacantul olandez Fred Benson



foto: ghanasoccernet.com

Transfer bombă la Sheriff Tiraspol! Campioana Moldovei a semnat cu fostul internaţional de tineret al Olandei, Fred Benson, care a marcat zeci de goluri în prima ligă olandeză

Potrivit mai multor site-uri de ştiri sportive din Olanda, Fred Benson a semnat cu Sheriff pe o perioadă de doi ani, iar principalul obiectiv al atacantului este să ajungă cu echipa din Moldova în grupele Ligii Campionilor.

"Nu am mai auzit de Sheriff până nu mi-a venit oferta. M-a impresionat palmaresul, dar şi condiţiile care le-am văzut la complexul sportiv al clubului. Sheriff are ca obiectiv să ajungă pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor, iar asta m-a convins", a declarat Benson pentru un post regional de televiziune din Olanda.

Informaţia a fost discutată şi pe reţele de socializare. Majoritatea fanilor olandezi şi-au exprimat părerea că transferul în Moldova a fost un pas greşit.

Fred Benson, în vârstă de 30 de ani, nu a jucat la echipe mari, însă are în palmares zeci de goluri marcate în Eredivisie. Ultima echipă a fotbalistului a fost Zwolle, pentru care Benson a adunat 69 de meciuri şi a înscris de 22 de ori în ultimele două sezoane.

Anterior, atacantul a mai jucat la formaţiile Vitesse, Waalwijk şi a avut două experienţe peste hotare: în China, la Shandong Luneng, şi în Polonia, la Lechia Gdansk. În 2006, Benson a jucat un meci în componenţa naţionalei de tineret a Olandei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑