De ce nu a venit la lot? Pintilii explică culisele discuției cu Pițurcă: "Dau totul pentru echipa națională"



 

**VIDEO** De ce nu a venit la lot? Pintilii explică culisele discuției cu Pițurcă:

Mihai Pintilii (29 de ani) s-a transferat în această vară la echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, Al Hilal, unde va da lovitura vieții din punct de vedere financiar. 3,9 milioane de euro va încasa mijlocașul român în cei trei ani petrecuți în Arabia Saudită.

Din păcate însă, cu câteva zile înainte de a parafa înțelegerea cu Al Hilal, Pintilii a refuzat să vină la echipa națională a României, pentru "dubla" amicală din Elveția, unde "tricolorii" s-au duelat cu Albania (1-0 DETALII) și Algeria (1-2 DETALII).

Episodul l-a nemulțumit pe președintele FRF Răzvan Burleanu (DETALII), dar Pintilii aduce lămuriri în acest subiect delicat. Fostul stelist speră să fie convocat în continuare la reprezentativă.

"Nu s-a întâmplat nimic, a fost o simplă discuție cu nea Piți, la care m-am dus și i-am spus părerea mea, ce cred eu că ar trebui să fac. Pur și simplu i-am zis că nu aș vrea să joc meciul cu Algeria, ca să nu risc o accidentare, pentru că urma să semnez următorul contract".

"Pentru mine era foarte important cu Al Hilal, pur și simplu. Nea Piți nu a înțeles, ok. Ok și la revedere, deci nu a fost nimic. După aceea, ce a apărut nu mă interesează".

"Eu am vorbit cu nea Piți și i-am și zis. Dacă mă va mai chema la echipa națională voi veni cu tot sufletul și voi da totul pentru echipa națională.

Acum depinde doar de el, eu să fiu sănătos și să joc aici, să-mi fac treaba cât mai bine și atunci lucrurile vor decurge normal", ne-a declarat Pintilii, om în jurul căruia Reghecampf își va construi echipa la Al Hilal.

1,2 milioane de dolari în primul an, 1,3 milioane în al doilea an şi 1,4 milioane în al treilea an va încasa din salariu Pintilii. La aceste sume se vor adăuga primele pentru succesele pe care le poate obține Al Hilal sub comanda lui Reghecampf. Steaua a primit 2,5 milioane de dolari.

17 selecții și un gol are Pintilii la echipa națională

850.000 de euro a plătit Steaua pentru a-l transfera de la Pandurii


Источник – DIGIsport


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑