A început turneul de la Cincinnati! Mardy Fish l-a eliminat pe Troicki și va da peste Murray, câștigătorul de la Montreal



018 августа 2015

**VIDEO** A început turneul de la Cincinnati! Mardy Fish l-a eliminat pe Troicki și va da peste Murray, câștigătorul de la Montreal

Turneul de la Cincinnati a debutat spectaculos, ÎN DIRECT la Digi Sport. Mardy Fish a câștigat în două seturi meciul cu Victor Troicki, în timp ce Ivo Karlovic a trecut de Gilles Simon, după ce a avut nevoie de un set decisiv.

Aflat la una dintre ultimele competiții ale carierei, Mardy Fish l-a învins cu 6-2, 6-2 pe Victor Troicki, după ceva mai mult de o oră de joc. Favoritul publicului a făcut câte doua break-uri în fiecare set, în timp ce jucătorul sârb nu a reușit să câștige nici măcar o dată pe serviciul adversarului.

Intrat în turneu datorită unui wild card, americanul în vârstă de 33 de ani are o misiune aproape imposibilă în turul următor, unde îl va întâlni pe Andy Murray, castigatorul de la Montreal și cap de serie numărul 3.

Favoritul 10, Gilles Simon, nu a rezistat în fața lui Ivo Karlovic. Croatul a servit nu mai puțin de 35 de ași și a anulat toate cele 10 mingi de break ale adversarului. În primul set s-a mers echilibrat până la 4-4, când Karlovic a reușit două game-uri la rand.

Actul secund a fost la fel de strâns. Simon a dus duelul în tie break, unde și-a adjudecat câteva mingi incredibile. Francezul s-a impus cu 7-3 și s-a intrat în decisiv. Ultimul set a fost întrerupt de vremea nefavorabilă, la 2-0 pentru Ivo Karlovic. La revenire, croatul a continuat să serveasca aproape perfect, s-a impus cu 6-3 și se pregătește acum pentru meciul cu slovacul Martin Klizan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑