Terim, bulversat: “Real, nicio ocazie în 30 de minute și apoi brusc 2-0!“



018 сентября 2013

></p><p><strong>Antrenorul turcilor de la Galatasaray, Fatih Terim, era extrem de abătut la finalul partidei cu Real Madrid (1-6, <a href=DETALII AICI).

Terim părea ca un boxer care pierduse un meci prin KO. Bulversat, răvășit, antrenorul, în vârstă de 60 de ani, încerca să găsească o explicație pentru umilința pe care tocmai o trăise pe “Ali Sami Yen“.

“Nu sunt multe de spus după un astfel de meci. Trebuie spus însă că am pierdut într-un mod teribil. Real n-a avut nicio ocazie în primele 30 de minute, în timp ce noi am avut trei sau patru. Apoi, dintr-o dată, ne-am văzut conduși cu 2-0 și totul s-a terminat. După ce scorul a început să crească, băieții mei n-au mai avut nicio reacție“, a spus “Împăratul“.

Terim a recunoscut, apoi, că n-a mai fost capabil pentru a-i mai face pe jucători să reintre în meci.

“După ce spaniolii au marcat golul al doilea și băieții mei au rămas fără reacție, nici eu nu m-am mai putut lupta cu această situație. Uneori, câteva greșeli sunt suficiente pentru ca o echipă care este mai puternică pe hârtie să intre în meci. La un astfel de nivel, n-ai voie să faci erori ca ale noastre. Îmi cer scuze suporterilor, mai ales că întreaga responsabilitate a înfrângerii îmi aparține“, a conchis Terim.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑