Cristiano Ronaldo l-a depășit pe Messi și a stabilit un nou record în UEFA Champions League



018 сентября 2013

 

></p><p><strong>Cu hat-trick-ul reușit marți seară la Istanbul, cu Galatasaray, portughezul Cristiano Ronaldo a ajuns la 28 de goluri marcate pe teren străin în UEFA Champions League, stabilind recordul absolut al competiției. Starul lui Real Madrid are, acum, 206 goluri în 204 meciuri în tricoul

Lusitanul, recent devenit cel mai bine plătit fotbalist al lumii (DETALII AICI) l-a depășit pe Lionel Messi, care are 26 de goluri în deplasare în cea mai tare competiție inter-cluburi. Argentinianul poate puncta și el miercuri, în Barcelona - Ajax, meci care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 21:45.

A fost cel de-al doilea hat-trick al lui Ronaldo în UEFA Champions League și al 23-lea din carieră (21 a reușit pentru Real și mai are câte unul pentru Manchester United și pentru echipa națională a Portugaliei). Este pentru prima dată, însă, când contribuie la patru goluri într-un meci european. Pe lângă cele marcate, a și pasat la reușita lui Karim Benzema din minutul 81.

Ronaldo este, totodată, primul jucător din ultimele patru sezoane de UEFA Champions League care marchează un hat-trick în etapa inaugurală. Ultimul fusese brazilianul Grafite, de la Wolfsburg, într-un meci din 2009 contra lui CSKA Moscova.

În total, CR7 are 38 de goluri pentru Real în UCL și a urcat pe podium în topul celor mai prolifici marcatori ai madrilenilor în cea mai puternică întrecere a cluburilor. L-a depășit pe Ferenc Puskas (37) și îi mai are în față doar pe Raul și pe Alfredo Di Stefano.

VIDEO Hat-trick-ul marcat de Cristiano Ronaldo cu Galata:

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑