Ratările serii vin de la Manchester. Van Persie și Rooney l-au lăsat mut pe Ferguson



018 сентября 2013

 

></p><p><strong>Manchester United a pornit cu dreptul actuala ediție a UEFA Champions League. Elevii lui David Moyes s-au impus cu 4-2 în fața celor de la Bayer Leverkusen <span style=(DETALII AICI), dar scorul final putea fi mult mai mare în favoarea englezilor.

Wayne Rooney și Robin van Persie și-au făcut din plin datoria. Ambii atacanți ai “diavolilor“ și-au trecut numele pe tabela de marcaj, Ronney chiar de două ori, al patrulea gol a fost marcat de Valencia, dar ei au mai trecut, câte o dată, pe lângă oportunitatea de a mai înscrie.

Primul la rampă a ieșit Rooney, în minutul 52, atunci când el a profitat de eroarea lui Omer Toprak, care s-a împiedicat în minge, fără să fie presat de nimeni. Rooney a recuperat balonul a intrat în careu, l-a driblat și pe Leno, portarul, după care a încercat să finalizeze la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă bară, deși Van Persie era singur în fața porții.

A doua fază s-a petrecut cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar de joc și l-a avut ca protagonist pe Van Persie. Olandezul n-a reușit să pună latul pentru golul al cincilea al gazdelor, tot cu poarta goală în față.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑