Mesajul lui Gică Popescu: "Grecii trebuie să simtă de pe culoar determinarea noastră!"



 

 ></p><p>Oamenii lui Victor Pițurcă promit să facă totul pe Arena Națională, pentru a reuși o calificare spectaculoasă la Campionatul Mondial, după înfrângerea de la Pireu, scor 1-3.</p><p>Gică Popescu are mare încredere în echipa națională și speră ca jucătorii să nu mai aibă parte de critici până la ora unui meci în care de la vestiare trebuie să intre foarte determinați.</p><p><em><strong>, a spus Popescu, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Fostul căpitan al echipei naționale a României este convins că tricolorii se pot califica în Brazilia și în cazul în care nu vor înscrie în primele minute ale partidei de pe Arena Națională.

"Avem atuuri necesare să dam două goluri, să nu primim și să ne calificăm. Marți seara vom schimba tactica, altă alternativă nu avem. Trebuie să jucăm totul pe atac și să fim agresivi. La Atena puteam să pierdem și la un singur gol diferență, era bine, dar acum trebuie să atacăm, fără să fim însă haotici. Jucătorii să nu-și piardă capul dacă nu dăm gol la început, dar grecii trebuie să simtă că vor avea o misiune extrem de dificilă, încă de pe culoarul de intrare pe gazon. Îmi place să cred că elenii nu vor putea rezista", a mai afirmat Popescu.

Gică Popescu consideră că Vlad Chiricheș ar fi extrem de util în linia de mijloc, în returul cu Grecia.

"Chiricheș ar fi foarte bun la mijlocul terenului, dar trebuie să aibă curaj să participe mereu la dueluri după accidentarea pe care a avut-o, pentru că și așa are nasul cam strâmb".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑