Craioveanu are speranțe: "Grecii au probleme la construcție, e o echipă lentă"



 

></p><p><strong>Pentru a ajunge la Campionatul Mondial din Brazilia, tricolorii sunt obligați să recupereze ecartul de două goluri care o despart de reprezentativa Greciei, înaintea returului de marți.  </strong></p><p>După meciul pierdut pe Karaiskakis (1-3<a href= DETALII AICI), elevii lui Victor Pițurcă sunt încurajați de foștii internaționali români, iar unul dintre ei este Gică Craioveanu. 

Fostul atacant consideră că șansele de calificare există, însă știe care este primul lucru pe care trebuie să îl facă tricolorii în partida de pe Arena Națională.

"Este un rezultat complicat, unul mincinos, dar complicat. Trebuie să începem foarte bine, să încălzim noi publicul, nu spectatorii să împingă jucătorii. Dacă vom face pressing la început, vom avea de câștigat. La primul meci, ne-a fost teamă în primul sfert de oră. I-am lăsat să iasă prea lejer din apărare", a spus Gică Craioveanu la Digi Sport Special. 

Fostul internațional a făcut și o scurtă caracterizare a grecilor și a analizat succint meciul de vineri, de la Pireu.

"Grecia e o echipă lentă, nu are talent la mijlocul terenului, suferă când pui presiune pe fundașii centrali. Le place să joace cu mingi lungi. Au probleme la construcție.

Nu sunt mai buni ca noi, ce au demonstrat la meciul tur? În afară de faptul că sunt foarte puternici la contactul om la om.

Nu mă așteptam la un meci atât de modest", a concluzionat Craioveanu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑