U Cluj-Atomeromu, ÎN DIRECT de la ora 20:00, pe Digi Sport 2. Ardelenii caută victoria în Eurochallenge



 

**VIDEO** U Cluj-Atomeromu, ÎN DIRECT de la ora 20:00, pe Digi Sport 2. Ardelenii caută victoria în Eurochallenge

Baschetbaliştii clujeni vor să spargă gheaţa şi să obţină prima victorie în acest sezon în grupa F a EuroChallenge. Gruparea ardeleană o va întâlni, azi de la ora 20, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, pe Atomeromu Paks. Echipa maghiară a pierdut şi ea ambele meciuri disputate în acest sezon în Europa.

Revenirea lui Marcel Ţenter pe banca tehnică le dă speranţe ardelenilor, care au pierdut ultimele cinci meciuri din campionat. Antrenorul care a adus ultimul titlu la Cluj, în 2011, cunoaşte bine baschetul maghiar. În startul acestui sezon a pregătit gruparea Alba Fehervar.

"Va fi un duel al echipelor care încearcă să-și refacă moralul. Cine pierde două meciuri acasă consideră că nu mai are nicio șansă de a se califica. Oricum și dacă vom câștiga va fi foarte greu", a recunoscut antrenorul ardelenilor.

Atomeromu n-a câștigat niciun meci până acum în grupă însă vrea să dea lovitura în noua sală din Cluj. Țenter e convins însă că echipa sa are toate motivele să spere că în partida de azi va înregistra prima victorie în grupele EuroChallenge.

"Semne bune sunt. Trebuie să pornim tot timpul de la premisa faptului că această lipsă de încredere care se vede la aruncările libere, la aruncările de la distanță total deschise are cauze și nu e ușor să pierzi mai multe meciuri la rând.

Pe Atomeromu i-am mai văzut și în Ungaria. Este o echipă bună, au jucători străini de valoare. După Szolnok este a doua echipă din Ungaria ca investiții" a încheiat Țenter.

Tot în această seară va evolua și CSM Oradea. Vicecampioana României este repartizată în grupa D din EuroChallenge. De la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, CSM Oradea va primi vizita celor de la Tofas SC.  La fel ca și clujenii,  bihorenii au suferit două înfrângeri în primele două etape și în aceeași situație sunt și adversarii lor de azi.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑