Victoria lui Mazilu. Steliștii i-au mulțumit antrenorului pentru tactica din derby-ul cu Dinamo



 

**VIDEO** Victoria lui Mazilu. Steliștii i-au mulțumit antrenorului pentru tactica din derby-ul cu Dinamo

Jucătorii Stelei îi datorează victoria din derby-ul de la handbal antrenorului Viorel Mazilu. Roş-albaştrii şi-au lăudat tehnicianul pentru tactica aleasă şi au declanşat fiesta chiar în vestiar, la dinamovişti acasă.

Handbaliştii Stelei şi-au lăudat antrenorul pentru victoria din derby. Conduşi la pauză, roş-albaştrii au întors meciul cu rivala Dinamo (VIDEO&DETALII) şi i-au mulţumit lui Viorel Mazilu la final. La vestiare, jucătorii au dat startul petrecerii alături de antrenor.

„Tactica pe care a abordat-o Viorel a fost foarte bună. Ne-a spus de la început foarte bine, foarte exact, ce să facem și ne-a ieșit. E foarte important să îți și iasă ce spune antrenorul”, a declarat Eremia Pîrîianu, la finalul meciului.

„Este o victorie fabuloasă, cel puțin pentru toți jucătorii, chiar și pentru cei străini. Am observat în vestiar și mi-au și spus că nu s-au bucurat în viața lor cum s-au bucurat astăzi”, a spus antrenorul învingătoarei.

O greşeală a lui Mazilu o putea costa însă pe Steaua. Roş-albaştrii conduceau cu trei goluri, iar antrenorul stelist a cerut time-out chiar înainte ca Rudovic să marcheze un nou gol.

„Îmi reproșez foarte mult, dar am vrut să încerc să lungesc atacul cât mai mult. Aveam trei goluri, mai erau trei minute, au făcut ceea ce trebuie și am zis să mai câștig timp cu un time-out. Din păcate am luat o decizie eronată care putea să mă coste cele trei puncte”, a recunoscut Viorel Mazilu.

Străinii Stelei au jucat pentru prima oară într-un derby oficial. Cubanezul Corzo şi chilianul Salinas s-au ridicat la nivelul partidei. Au marcat 12 dintre cele 27 de goluri ale roş-albaştrilor. Corzo a fost principalul marcator al derby-ului, cu şapte reuşite.

„Sunt foarte fericit. Am dat totul pentru echipă și mi-a ieșit jocul”, a declarat, la final, Corzo Gomez.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑