HCM Baia Mare face calcule pentru calificarea în grupele principale ale Champions League



 

**VIDEO** HCM Baia Mare face calcule pentru calificarea în grupele principale ale Champions League

HCM Baia Mare are nevoie de o victorie în faţa lui Metz, vineri, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1, pentru a merge cu 4 puncte în grupele principale ale Champions League. Obiectivul handbalistelor lui Costică Buceschi este calificare în Final Four-ul competiţiei.

Băimărencele îşi fac calcule pentru Champions League. Handbalistele lui Costică Buceschi au nevoie de un egal, pe teren propriu, cu Metz, vineri, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1, pentru a termina pe locul 2 în grupa D. O victorie în faţa campioanei Franţei ar trimite-o însă pe HCM în grupa principală cu 4 puncte, şi nu cu două câte ar avea în cazul în care Metz ar merge şi ea mai departe.

„Fetele trebuie să demonstreze că au valoare și merită să joace în Champions League și îmi doresc din tot sufletul să arate acest lucru”, a declarat Costică Buceschi, antrenorul băimărencelor.

HCM Baia Mare va avea o misiune mult mai dificilă în grupa principală, acolo unde Gyor şi Larvik se vor califica, probabil, cu 8 puncte. Campioana României îşi va disputa locul 3, cel mai probabil, cu Viborg, echipă pe care a eliminat-o sezonul trecut în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor. Obiectivul băimărencelor este calificarea în Final Four.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑