Fără Ibrahimovic, dar cu Benzema! Franța-Suedia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3



 

**VIDEO** Fără Ibrahimovic, dar cu Benzema! Franța-Suedia, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

Zlatan Ibrahimovic va lipsi în amicalul dintre Franța și Suedia, transmis în direct de Digi Sport 3, mâine, de la ora 22:00. Cel mai reprezentativ jucător din Ligue 1 a fost lăsat acasă de selecționerul nordicilor. Acesta nu a vrut să riște o nouă accidentare a vârfului de 33 de ani.

Reprezentativa Suediei va avea o misiune dificilă în ultima confruntare a anului. Scandinavii întâlnesc selecționata Franței, pe care au învins-o o singură dată în cele opt meciuri disputate în deplasare. Succesul datează din luna martie a anului 1952.

Din lotul nordicilor va lipsi chiar starul Zlatan Ibrahimovic, lăsat acasă pentru a nu risca o recidivă a accidentării. Francezii nu au probleme în ofensivă - vor putea conta pe Karim Benzema. Vârful lui Real Madrid a și punctat în ultimul amical disputat între cele două naționale. A fost 3-2 pentru Franța, în urmă cu șase ani.

Meciul de pe Stade Velodrome va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, marți, 18 noiembrie, de la ora 22:00. Toate fazele video vor fi pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑