Sânmărtean, lângă Lewa și Juanfran. Are cele mai multe assisturi în preliminariile Euro 2016



 

**VIDEO** Sânmărtean, lângă Lewa și Juanfran. Are cele mai multe assisturi în preliminariile Euro 2016

Perioada excelentă pe care o traversează Lucian Sânmărtean este confirmată şi de statistica paselor decisive din preliminariile Euro 2016.

Cu trei assisturi oferite până în acest moment, mijlocaşul stelist este lider la acest capitol în actuala campanie de calificare, el împărţind această poziţie cu spaniolul Juanfran, slovacul Vladimír Weiss, norvegianul Per Ciljan Skjelbred şi polonezul Robert Lewandowski.

Practic, Sânmărtean a participat la jumătate din golurile înscrise de naţionala României în primele patru meciuri disputate în grupa F, o situaţie în care se află şi norvegianul Skjelbred.

Performanţa stelistului este cu atât mai spectaculoasă dacă ţinem cont de faptul că a evoluat în doar trei dintre cele patru jocuri din preliminarii.

Sânmărtean nu a fost convocat pentru meciul cu Grecia, iar împotriva Ungariei a fost schimbat în repriza a doua, după o prestaţie foarte bună în prima parte.

La Helsinki, fostul vasluian a intrat pe teren după pauză şi a oferit ambele pase de gol la reuşitele lui Bogdan Stancu, pentru ca în partida cu Irlanda de Nord să-i centreze ideal lui Paul Papp la golul de 2-0.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑