Rezultatele României i-au impresionat pe rivalii noștri. Bendtner: "Aveți o echipă foarte tehnică!"



 

**VIDEO** Rezultatele României i-au impresionat pe rivalii noștri. Bendtner:

Despre jucătorii naționalei României s-a spus, în trecut, că ar fi "brazilienii Europei", dar prestațiile din ultimii ani nu au mai susținut această comparație măgulitoare.

După ce a ratat calificare după calificare în ultimii 6 ani, a venit momentul ca naționala României să strălucească din nou. De pe locul 20 în clasamentul FIFA, tricolorii îi sperie pe danezi, cei pe care îi vom întâlni marți seară într-un amical disputat pe Arena Națională.

Nickals Bendtner, atacant cu 63 de selecții și 26 de goluri în echipa națională a danezilor, a avut numai cuvinte de laudă pentru reprezentativa României, care conduce în grupa F de calificare la Euro 2016:

"Cu siguranță va fi un meci dificil, ştiu că sunteţi pe primul loc în grupă şi că aţi jucat foarte bine. Aveţi un antrenor nou acum, cu care Morten a avut experienţă acum zece ani şi probabil că se ştiu foarte bine. Ştim că România este o echipă tehnică, deci trebuie să fim foarte atenţi. Cred că va fi un meci dificil, dar vom încerca să câştigăm. Dar nu ne e teamă de nici un jucător, pentru că nu doar România are fotbaliști buni, ci şi alte ţări", a declarat Bendtner la sosirea în România. 

Nicklas Bendtner (26 de ani) este considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști pe care fotbalul danez i-a dat în ultimii ani, dar acesta a avut o perioadă foarte dificilă la Arsenal, unde Arsene Wenger i-a oferit puține șanse de afirmare.

Ajuns între timp la Wolfsburg, liber de contract, Bendtner a marcat deja de două ori pentru clubul german (VIDEO).

Amicalul cu Danemarca este programat marți, 18 noiembrie, de la ora 20:30, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro. 

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑