Halep și Begu, felicitate de steliști, din Spania: ”Le ținem pumnii și le dorim un parcurs cât mai lung”



**Halep și Begu, felicitate de steliști, din Spania:** ”Le ținem pumnii și le dorim un parcurs cât mai lung”

Simona Halep și Irina-Camelia Begu s-au calificat în turul doi la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Simona a trecut în două seturi, 6-3, 6-2, de italianca Karin Knapp, în timp ce Begu a produs una dintre surprizele primei zile de la Melbourne, eliminând-o pe Angelique Kerber (Germania), în trei seturi: 6-4, 0-6, 6-1. Jucătoarea germană era favorita numărul 9 a competiției.

Performanța româncelor nu a trecut neobservată nici la peste 17.000 de kilometri distanță, la Oliva Nova, acolo unde lotul Stelei se află în primul cantonament al iernii. Nicușor Stanciu, mijlocașul roș-albaștrilor, s-a erijat în purtătorul de cuvânt al întregului lot al lui Gâlcă și le-a felicitat pe cele două sportive.

„Mă bucur pentru Simona Halep și Irina Begu și le felicit. Eu chiar sunt un fan al tenisului și urmăresc oricând am ocazia și m-a surprins și pe mine că Begu a eliminat-o pe Kerber. Le dorim amândurora un parcurs cât mai lung la Austrlian Open și le ținem pumnii.

Bineînțeles, ca toți românii și noi ne dorim și sperăm ca Simona să câștige un Grand Slam. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. M-aș bucura mult pentru ea. Tenisul e sportul meu preferat, după fotbal”, a declarat Nicușor Stanciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑