Eroare incredibilă a portarului Craig Gordon, la al treilea gol înscris de Inter la Glasgow!



019 февраля 2015

 

**VIDEO** Eroare incredibilă a portarului Craig Gordon, la al treilea gol înscris de Inter la Glasgow!

Celtic Glasgow și Inter au oferit joi seara cea mai intensă primă repriză a manșei tur din sferturile de finală ale Europa League.

Din păcate pentru gazde, Craig Gordon a fost eroul negativ, greșind incredibil la golul trei înscris de Inter. Portarul gazdelor are partea lui de vină și la primul gol al formației italiene.

Inter a condus pe Celtic Park cu 2-0 după doar 13 minute, grație reușitelor lui Shaqiri, minutul 4, și Roberto Palacio, minutul 13. La primul gol, Gordon a respins un prim șut al lui Shaqiri, însă mingea nu era pe cadrul porții. Practic, respingerea a retrimis balonul în teren și elvețianul lui Inter a interceptat-o și a marcat.

Celtic a revenit în meci într-un singur minut. Stuart Armstrong a marcat pentru 2-1 în minutul 24, iar în minutul 25 Campagnaro a înscris un autogol, restabilind egalitatea pe tabelă, 2-2.

În minutul 45, Medel a trimis de la distanță, surprinzându-l pe Gordon ieșit, acesta a plonjat, a părut că va prinde mingea, dar a scăpat-o pe sub el și Palacio, pe fază, a punctat pentru 3-2.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑