Cum a învins Aktobe la Tbilisi și are prima opțiune să fie adversară a Stelei în preliminariile UCL



**VIDEO** Cum a învins Aktobe la Tbilisi și are prima opțiune să fie adversară a Stelei în preliminariile UCL

Steaua mai are de jucat returul cu norvegienii de la Stromsgosdet, însă gândurile suporterilor campioanei României se îndreaptă spre turul trei preliminar din UEFA Champions League, după victoria din meciul tur, scor 1-0, care a fost adusă de Gabi Iancu.

În următoarea fază a competiției, Steaua o poate întâlni pe Aktobe (Kazahstan) sau pe Dinamo Tbilisi, echipă pe care a eliminat-o anul trecut, tot în preliminarii (VIDEO AICI).

În meciul tur, din Georgia, Aktobe s-a impus cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost reușit de brazilianul Danilo Neco, care a înscris printr-o lovitură de cap plasată, după o centrare de pe partea stângă.

Într-un meci urmărit de 10.000 de spectatori, Dinamo a fost echipa care a dominat (8 șuturi pe poartă, spre deosebire de cele 3 ale oaspeților), însă șansele de gol ale gazdelor au apărut mai mult din fazele fixe, aceștia fiind periculoși la loviturile libere.

Pe final, Dinamo a avut două ocazii mari din acțiune, însă portarul Sidelnikov a scăpat de fiecare dată cu fața curată, iar Aktobe are acum șanse mari să se califice mai departe.

Cele două manșe din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League se vor disputa astfel:

turul - 29/30 iulie 2014 (deplasare)

returul - 5/6august 2014 (București)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑