EXCLUSIV N’Doye nu e în lotul lui ASA, cu Astra. A lipsit de la antrenament și vrea să plece la altă echipă din Liga 1



 

**EXCLUSIV** N’Doye nu e în lotul lui ASA, cu Astra. A lipsit de la antrenament și vrea să plece la altă echipă din Liga 1

Ousmane N’Doye nu a fost inclus în lotul celor de la ASA Târgu Mureș pentru meciul cu Astra. Lipsa senegalezului din formula de start a surprins, mai ales că jucătorul a demonstrat că este unul dintre cei mai buni din întreg lotul în acest start de sezon.

Oficialii celor de la ASA susțin că N’Doye este accidentat, dar de fapt se pare că adevărul este altul. Ousmane nu mai vrea să continue la gruparea de pe Mureș și a început să-și caută altă echipă. Mai mult decât atât, N’Doye, care nu a fost prezent la ultimul antrenamet al celor de la ASA, a și purtat deja o primă rundă de negocieri cu Tibi Selymeș pentru a se transfera la Petrolul.

Ousmane N’Doye, care a fost titularizat de Dan Petrescu în Supercupa cu Steaua, deși avea doar patru antrenamente la activ și ratase pregătirea de vară, a spus, de mai multe ori, că se simte foarte bine la Târgu Mureș și că de acolo vrea să se retragă din fotbal.

Bogdan Mara, președintele celor de la ASA, a spus, ÎN DIRECT la emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că jucătorul este accidentat și că nu se pune problema unui nou transfer de la vicecampioană.

”Ousmane are probleme la genunchi și de aceea nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Astra, la fel ca și Romario, de asemenea accidentat. N’Doye are contract cu noi și nu se pune problema ca el să plece. A jucat și în Supercupă și în meciul trecut, are probleme la genunchi și de aceea nu-l putem folosi, atât”, a spus Mara la Digi Sport.

Oficialul vicecampioanei a subliniat, mai apoi, că la echipă vor mai veni jucători, dar că nu va mai pleca nimeni.

”Nu mai pleacă nimeni de la ASA, toți jucătorii au contract, lucrurile se vor regla. Chiar vor mai veni jucători importanți”, a conchis Bogdan Mara.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑