Ultimul test pentru Real: Galacticii au mai jucat un amical de lux - VIDEO



019 августа 2015

Aproape de startul sezonului, Real Madrid a mai jucat un amical de lux. Galacticii au invins formatia turca Galatasaray, scor 2 la 1. Meciul a contat pentru Trofeul Santiago Bernabeu.

 

Cea de-a 36-a editie a Trofeului Santiago Bernabeu a inceput bine pentru Real Madrid. Clubul spaniol a iesit in avantaj in minutul 17, atunci cand Nacho a fructificat cu o lovitura de cap centrarea din corner a lui Modric. Galatasaray a stat mai mult la cutie, iar Real putea rezolva partida inca pana la pauza. Turcii au rezistat si in primele minute ale reprizei secunde au lovit prin Sneijder, fostul jucator al madrilenilor. 


In minutul 81 s-a produs cea mai spectaculoasa faza a serii. Marcelo a primit balonul la aproximativ 30 de metri de poarta si, intr-o incursiune splendida, a driblat mai multi jucatori adversi si a marcat pentru 2 la 1. 


Real a castigat meciul si a cucerit Trofeul Santiago Bernabeu pentru a 25-a oara. Noul sezon in Campionatul Spaniei va incepe sambata. Real isi va juca primul meci duminica, pe terenul echipei noupromovate Sporting Gijon. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑