De ce sunt siguri oficialii Stelei că pedeapsa lui Rădoi va fi anulată la apel: "Este o eroare de interpretare!"



019 августа 2015

 

**VIDEO** De ce sunt siguri oficialii Stelei că pedeapsa lui Rădoi va fi anulată la apel:

Valeriu Argăseală este convins că Steaua va câștiga apelul lansat la UEFA în cazul pedepsei lui Mirel Rădoi, care a fost suspendat de curând de forul european. Președintele campioanei României a explicat la Digi Sport Special de ce pedeapsa inițială primită de antrenor este neregulamentară. Oficialul roș-albaștrilor a declarat:

"Vă spun pe documente, că eu așa lucrez. S-a primit această decizie care va fi contestată după ce vom primi motivările, Mirel Rădoi are voi să fie și înainte, și la pauză, și după meci în vestiarul echipei. Sancțiunea e valabilă doar în timpul meciului. Nu știm unde va sta, în spatele băncii sau în alt loc.

Mirel Rădoi a fost suspendat dintr-o eroare de interpretare, pentur că el nu a fost suspendat din funcția de manager sportiv, ci ca antrenor principal. Ca atare, se face o confuzie. Când ești suspendat ca antrenor, evident că trebuie să te supui prevederilor, care spun că n-ai voie nici pe teren, nici la vestiare sau să reprezinți clubul".

Printre altele, Argăseală a mai vorbit și despre posibilitatea ca membrii Peluzei Nord să revină la meciurile Stelei, după conflictul din ultimul an dintre galerie și conducere: "Nu există problemă care să nu aibă rezolvare dacă se fac eforturi din ambele părți. E greu să stai departe de echipă și cred că singura soluție viabilă și pentru o parte și pentru cealaltă este participarea suporterilor la meci".

În fine, Argăseală a subliniat din nou nevoia pe care o are Steaua de a se antrena la o bază de pregătire proprie, în condițiile în care campioana a fost exilată din Ghencea: "Ne antrenăm la Mogoșoaia, unde avem condiții foarte bune, iar dacă se va ivi o oportunitate cu siguranță o să o exploatăm. Nu cred că e vorba de întoarcerea în Ghencea, ci o bază sportivă care să ne asigure o independență mult mai mare decât cea de la Mogoșoaia".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑