Partide pe viaţă şi pe moarte în Europa! Naţionala României îşi va juca ultima şansă de a ajunge la Mondialul din Brazilia



FOTO: hartancui.ro

Partide pe viaţă şi pe moarte în Europa! Mâine seară se vor decide care vor fi ultimele patru echipe de pe bătrânul continent calificate la Campionatul Mondial din 2014. România va juca la Bucureşti cu Grecia, iar Ucraina se va duela cu Franţa în deplasare. Suedia va întâlni Portugalia, iar Croaţia se va confrunta cu Islanda. 

Naţionala României îşi va juca ultima şansă de a ajunge la Mondialul din Brazilia. Selecţionata de peste Prut a pierdut meciul tur de la baraj cu Grecia, scor 1-3 şi are nevoie de o victorie cu cel puţin 2-0 pentru a ajunge la turneul final.

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, nu va putea conta în partida de la Bucureşti pe Pintilii, care este accidentat, şi Bourceanu, care este suspendat. În schimb în partida cu grecii ar putea evolua Vlad Chiricheş şi Ciprian Tătăruşanu.

"Grecii au foarte mulţi jucători, au de unde să aleagă. MUSCA Dacă e accidentat Bourceanu sau Pintilii şi vreau să aduc alţi doi mijlocaşi centrali nu am de unde. Asta e realitatea", a declarat Piţurcă.

Cel mai tare duel de la baraj se va juca la Stockholm. Suedia va încerca să întoarcă rezultatul din meciul tur cu Portugalia şi să ajungă la Mondial. În prima manşă, lusitanii s-au impus cu 1-0.

Pentru a ajunge a doua oară la un Mondial, naţionala Ucrainei nu trebuie să piardă în această seară la o diferenţă mai mare de două goluri. În tur, echipa lui Mihail Fomenko a învins cu 2-0.

Într-un alt meci de la baraj, Croaţia va juca pe teren propriu cu Islanda. În tur cele două selecţionate nu au marcat niciun gol.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑