Şi-a pierdut motivaţia? Stoica nu este sigur că mai vrea la timona Naţionalei



Foto: fc-sheriff.com

Răsturnare de situaţie la naţionala Moldovei. Preşedintele Federaţiei de Fotbal, Pavel Cebanu spune că nu se ştie dacă selecţionerul Ştefan Stoica va rămâne în continuare la naţională. Asta după ce o lună în urmă Cebanu a declarat că îi va prelungi contractul tehnicianului român. 

"Dacă el o să aibă dorinţa, eu cred că noi o să prelungim contractul cu domnul Stoica. La noi tot timpul omul care lucrează are toată încrederea din partea noastră. Acuma noi nu căutăm niciun candidat", a spus preşedintele Federaţiei.  

Două înfrângeri suferite de naţionala Moldovei în meciurile cu Rusia şi Suedia din preliminariile EURO-2016, dar şi eşecul din amicalul cu Azerbaidjan nu i-au picat bine lui Pavel Cebanu.

Preşedintele Federaţiei de Fotbal nu ştie dacă selecţionerul Ştefan Stoica va continua la cârma naţionalei. De când a preluat prima reprezentativă a ţării noastre, Stoica nu a reuşit să obţină nicio victorie.

"Acum nu se poate de spus nimic. O să facem totalurile. O să ne consultăm cu toţi, inclusiv şi cu lumea fotbalistică. Acuma toţi împreună trebuie să luăm această hotărâre, deoarece asta e Naţionala ţării şi nu hotărăşte un om sau doi oameni", a opinat Cebanu. 

Ştefan Stoica nu a comentat declaraţiile lui Pavel Cebanu. Antrenorul român a fost numit selecţionerul Moldovei în luna septembrie, dupa demisia lui Alexandru Curteian. Stoica a pregătit în pararel şi echipa Zimbru.

Nationala de fotbal a Moldovei nu a obţinut nicio victorie în ultimele 17 partide. Moldova a câştigat ultima dată în mai 2014, când a învins selecţionata Arabiei Saudite.

Preşedintele FMF Pavel Cebanu: Naţionala Moldovei are nevoie de un atacant bun 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑