Rafael Nadal este de neoprit la Turneul Campionilor: Dupa Wawrinka, l-a distrus si pe Andy Murray - VIDEO




Dornic sa cucereasca Turneul Campionilor, la care nu are niciun trofeu pana acum, spaniolul Rafael calca totul in picioare in editia din acest an. Dupa ce in primul meci l-a invins pe Wawrinka, aseara l-a distrus pe britanicul Andy Murray.

 

In meciul zilei de la Turneul Campionilor s-au intalnit fostul lider mondial Rafael Nadal si campionul olimpic Andy Murray. Ibericul a invins neasteptat de usor. Primul set s-a decis in game-ul cu numarul 10, atunci cand Nadal a reusit break-ul si a facut 6 la 4. Actul secund a fost insa mult mai usor, spaniolul a reusit un joc remarcabil si a inchis meciul dupa o ora si 33 de minute, cu scorul de 6 la 1 in setul doi. 

 

Rafael NADAL, TENISMAN: “O victorie importantă în faţa numărului 2 mondial, în faţa lui Andy, care are parte de un sezon fantastic. Este o zi reuşită pentru mine. ” 

 

Astfel, Nadal reuseste a doua victorie in grupa, iar asta il califica in semifinalele competitiei. In celalalt meci din etapa a doua a grupei Ilie Nastase, elvetianul Stan Wawrinka s-a impus cu 7 la 5 si 6 la 2 in fata lui David Ferrer. Spaniolul este eliminat matematic, in timp ce elvetianul se va duela pentru locul secund, intr-un meci direct, cu Andy Murray. Turneul Campionilor, care aduna la final de an cei mai buni 8 tenismani ai lumii, are un fond total de premiere de 6 milioane de dolari, iar campionul va pleca cu un cec de 2 milioane.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑