«Шериф» заинтересован в бразильском нападающем из чемпионата Литвы (ВИДЕО)Тираспольский «Шериф» рассматривает вариант приглашения в команду бразильского нападающего литовского «Жальгириса» Ренана Оливейры. 25-летний футболист выступает за литовский клуб на правах аренды от украинского «Колоса» (Ковалёвка).

По информации
SPORTS.md, представители «Шерифа» уже общались с представителями бразильца относительно потенциального трансфера.

В этом году Ренан показывает высокую результативность в составе «Жальгириса» - в 45-ти сыгранных матчах он забил 21 гол и отдал 3 голевые передачи. Три из забитых мячей Оливейра оформил в еврокубках.

В Премьер-лиге Украины Оливейра выступал за «Колос» и ФК «Львов», в составе которых сыграл 56 матчей и забил 12 голов.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 38 Viță de Vito 20 ноября 2022 | 11:38 In general, cele două federații de fotbal (din Romania și din Republica Moldova) e impetuos necesar să elaboreze și să implementeze un plan de integrare dintre ele. 1. La nivel de echipe naționale (de toate nivelele) e nevoie că aceste amicale sa fie periodice. Sa zicem unul în septembrie și altul în aprilie. 2. Sa se organizeze turnee comune ale echipelor mari, de tineret și de copii. 3. Sa se proiecteze in viitor un campionat comun patronat de federații și de ligile profesioniste de fotbal din Romania și Republica Moldova. 4. Sa se armonizeze cadrul legal în domeniul sportului și a fotbalului, implicit. 5. Sa se faciliteze și să se încurajeze accesul suporterilor echipelor la meciurile din deplasare. 6. Sa se caute perspective fezabile și surse financiare pentru implementarea proiectelor comune, că acestea sa nu depindă de mofturile unor politicieni de calitate joasă. Concluzii: Hotarul de pe Prut trebuie șters atât fizic cât și din mentalitatea oamenilor. Și aceasta nu e doar responsabilitatea autorităților sau federațiilor de fotbal. E responsabilitatea fiecărui cetățean serios și rațional din Romania și Republica Moldova, pentru un viitor mai frumos și prosper pentru următoarele generații.

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑