Iuliu Mureșan: "Este un sezon ratat pentru CFR și dacă am juca în Europa League"



Iuliu Mureșan:

CFR Cluj și-a schimbat obiectivele cu frecvența cu care a dat afară antrenorii. Dacă la începutul campionatului Mircea Rednic părea a garanta un nou titlu în Gruia, acum ardelenii încearcă să salveze sezonul sub comanda lui Miriuță, după ce Grigoraș nu a putut readuce echipa pe linia de plutire.

"Este un sezon ratat, chiar dacă am termina pe un loc 4 care ne-ar da posibilitatea să jucăm în Europa League", a spus Iuliu Mureșan.

Muresan recunoaște că nici situația financiară nu mai este roz la CFR. Bugetul pentru transferuri a fost redus drastic, iar clubul a renunțat la mai mulți jucători.

"Sunt probleme financiare și la noi la club. Din păcate, atât afacerea acționarilor suferă, cât și ale clubului, datorită crizei. Suntem în căutare de soluții, dar nu e o problemă foarte gravă", a mai afirmat conducătorul clubului din Gruia.

Clujenii au făcut de multe ori afaceri bune și din vânzarea jucătorilor. Portarul Felgueiras ar putea fi următorul fotbalist care va aduce bani buni în contul clubului.

"Felgueiras, dacă ar fi o ofertă care să ne dea contoarul peste cap, sigur că l-am da! Noi nu am blocat niciun jucator niciodată și am o mare satisfacție când văd foștii jucatorii ai noștri. Traore a fost vândut de trei ori, l-am vândut noi, Kuban, Anji și s-a ajuns deja să se vândă pe 20 de milioane de euro".

 

 

 

 

  

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑