AC Torino - Zenit 1-0. Italienii au marcat târziu, dar au avut o ocazie imensă de a intra în prelungiri!



 

**VIDEO** AC Torino - Zenit 1-0. Italienii au marcat târziu, dar au avut o ocazie imensă de a intra în prelungiri!

Torino nu a reușit o minune joi seară. A câștigat cu 1-0 în fața lui Zenit Sankt Petersburg în returul optimilor de finală din UEFA Europa League, dar nu a putut să întoarcă soarta calificării, iar rușii sunt cei care merg în faza sferturilor.

Kamil Glik a marcat unicul gol al partidei în minutul 90, insuficient pentru ca italienii să îi elimine pe ruși. În prelungiri, Torino a mai avut o ocazie mare de gol, dar oaspeții au respins de pe linia porții!

VIDEO Zenit - Torino 2-0. În tur, elevii lui Andre Villas-Boas câștigaseră la două goluri diferență, păstrându-și poarta intactă.

La returul de pe Stadio Olimpico din Torino, Zenit nu a reușit să trimită nici măcar un șut pe poartă, în timp ce italienii au forțat pentru a câștiga și le-a ieșit, dar nu cum și-ar fi dorit. Goalkeeper-ul Lodygin, rezerva lui Akinfeev la naționala Rusiei, a avut de lucru în fața elevilor lui Giampiero Ventura, care au trimis 15 șuturi, 6 dintre ele pe poartă.

Torino nu a pierdut de 11 meciuri pe teren propriu în cupele europene (8 victorii, 3 egaluri), dar succesul de joi nu a ajutat-o să se califice în sferturile UEL, la prima participare în întrecerile continentale după sezonul 1993-1994.

Zenit, ultima reprezentantă a Rusiei rămasă în cursă, are ocazia să câștige pentru a doua oară în istoria sa cea de-a doua competiție de pe Bătrânul Continent. A mai cucerit-o în 2008, pe când aceasta se numea Cupa UEFA. În același an și-a trecut în palmares și Supercupa Europei.

ECHIPELE

Torino: Padelli - Maksimovi, Glik, Moretti - Darmian, El Kaddouri (76 J. Martinez), Gazzi, Farnerud (64 Bovo), Molinaro (82 Amauri) - Lopez, Quagliarella;
Antrenor: Giampiero Ventura;

Zenit: Lodygin - Smolnikov, Neto, Garay, Criscito - Witsel, Tymoshchuk - Shatov (81 Ryazantsev), Danny (87 Lombaerts), Hulk - Rondon;
Antrenor: Andre Villas-Boas.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑