Lyon-Saint-Etienne 2-2. Gazdele au jucat o oră în 10 oameni



 

**VIDEO** Lyon-Saint-Etienne 2-2. Gazdele au jucat o oră în 10 oameni

Olympique Lyon a mai făcut un pas greșit în lupta pentru titlu în Ligue 1. Duminică, echipa lui Hubert Fournier s-a împiedicat cu Saint-Etienne, în etapa a 33-a din Ligue 1, remizând chiar pe Stade Gerland, scor 2-2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 24. Fekir l-a servit ideal pe N'Jie, care a reușit al 5-lea său gol stagional. Problemele Lyonului au apărut imediat după aceea. Lindsay Rose a făcut henț în careu și a fost eliminat direct. Gradel nu a ratat, egalând pentru oaspeți (31). În ultimul minut al primei reprize, Hamouma a dus-o pe Saint-Etienne în avantaj (45).

Fekir și-a mai trecut în cont o pasă decisivă după revenirea de la cabine. A executat perfect o lovitura liberă, iar Jallet l-a învins pe Ruffier cu o lovitură de cap (48). S-a încheiat 2-2 și Lyon rămâne pe primul loc în Ligue 1, cu 65 de puncte, la fel ca PSG. Parizienii au, însă, un meci mai putin.

ECHIPELE

Lyon (4-4-2): Lopes - Jallet, Rose, Umtiti, Bedimo - Gonalons - Ferri (70 Grenier), Tolisso - Fekir (79 Yattara) - Lacazatte, N'Jie (87 Ghezzal);
Antrenor: Hubert Fournier;

Saint-Etienne (5-2-3): Ruffier - Clerc, Baysse (28 Hamouma), Perrin, Theophile-Catherine, Tabanou - N'Guemo (72 Diomande), Clement, Corgnet (83 Monnet-Paquet) - Erding, Max Gradel;
Antrenor: Christophe Galtier.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Sursa foto: olweb.fr

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑